ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΣ ONLINE

XTIZONTΑΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ PERSONAL BRAND.

Είναι η ευκαιρία σου να επικοινωνήσεις τη δική σου μοναδική αλήθεια. Με έναν ελκυστικό και ξεκάθαρο τρόπο ώστε το κοινό σου να κατανοήσει τα οφέλη που θα λάβει με τη συνεργασία σας

ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΑ ΕΞΗΣ;

Αν ξεκινάς τώρα

 • Ο online κόσμος σου φαίνεται πολύπλοκος, νιώθεις ότι όλοι οι υπόλοιποι εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς, ενώ το δικό σου brand έχει «μείνει πίσω».

 • Δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις την online παρουσία σου. Γνωρίζεις ότι έχεις πολλά να προσφέρεις αλλά δεν ξέρεις ακριβώς σε ποιον και με ποιο τρόπο

Αν ήδη δραστηριοποιείσαι online

 • Οι στρατηγικές που ακολουθείς δεν φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα και το κοινό σου δεν ανταποκρίνεται όπως θα ήθελες. Δυσκολεύεσαι να συνδεθείς μαζί τους.

 • Δραστηριοποιείσαι ήδη online αλλά νιώθεις «κολλημένη». Δεν ξέρεις τι ακριβώς φταίει και δεν έχεις την ανάπτυξη που θέλεις και αξίζεις.

 • Επιθυμείς να κάνεις τόσα πολλά. Έχεις πολλές ιδέες, γνώσεις, υλικό αλλά δεν ξέρεις πώς να τα πραγματοποιήσεις.

ΣΕ ΑΚΟΥΩ & ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

Όλα τα θέματα που αντιμετωπίζεις θα ξεκαθαρίσουν και θα είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς όταν κατανοήσεις σε βάθος το brand σου, το κοινό και το βασικό σου μήνυμα. Καμία στρατηγική δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει αν δεν ισχυροποιήσεις τα θεμέλια της επιχείρησής σου.

Σε ένα σύνθετο και θορυβώδες ψηφιακό περιβάλλον, όπου χιλιάδες μηνύματα από πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις μπλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν σύγχυση, είναι σημαντικό να μπορείς να αρθρώσεις με σαφήνεια ποια είσαι, τι προσφέρεις και τι σε καθιστά μοναδική. Το personal branding δεν επιδέχεται μια «one fits all» προσέγγιση. Θέλει προσωποποιημένη στόχευση και προκύπτει από τις ιδιαιτερότητες του και τα δυνατά σημεία κάθε επαγγελματία.


ΈΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ

ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ

Μαζί μπορούμε να

 • Βρούμε τα δυνατά σου σημεία αλλά και τις αδυναμίες σου και να τα μετατρέψουμε σε ευκαιρίες
 • Ανακαλύψουμε το όραμα, τις αξίες και το δικό σου μοναδικό «ΓΙΑΤΙ» που θα ωθήσουν το κοινό να συνδεθεί μαζί σου
 • Ορίσουμε το κοινό σου και ποιο μήνυμα θα του απευθύνεις για να σε «ακούσει» και να μετατραπεί σε πιστό πελάτη
 • Καταγράψουμε την προσφορά σου μέσα από την οποία θα δώσεις το κοινό σου μια υπόσχεση μεταμόρφωσης
 • Αναλύσουμε όλα τα στοιχεία που καθορίζουν την ιστορία του brand σου έτσι ώστε να αναπτυχθείς μέσα από το πιο αποδοτικό storytelling

Στο τέλος του ταξιδιού μας θα έχεις δημιουργήσει ένα ισχυρό brand και ένα ξεκάθαρο μήνυμα που θα απευθύνεις στο σωστό κοινό.

Testimonial

“Χαίρομαι που ακολούθησα το ένστικτό μου και συνεργάστηκα με την Λώρα”

Χαίρομαι που ακολούθησα το ένστικτό μου και συνεργάστηκα με την Λώρα, γιατί αυτό που με τράβηξε σε εκείνη ήταν η αμεσότητα και η απλότητα της και ταυτόχρονα ο επαγγελματισμός που αποπνέει. Μέσα από τις συνεδρίες Consulting μου έδωσε αυτό που χρειαζόμουν και στόχευα και όχι απλά ‘τυποποιημένες’ συμβουλές. Χάρη στις εξειδικευμένες της γνώσεις και την μεταδοτικότητά της με έκανε να αντιληφθώ πράγματα και έννοιες, που για μένα ήταν άγνωστα έως τότε, με τον πιο εύκολα τρόπο. Εάν λοιπόν ψάχνεις ακόμα να βρεις το δυνατό σου σημείο & το ταλέντο σου, αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις & να συνδεθείς με το κοινό σου, τότε η Λώρα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι ! Λώρα μου, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου !

– Σούζη Καραμαγκιόλη Empowerment & NLP Coach

H διαδικασία

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Πρώτη Επαφή

Κλείνουμε ένα δωρεάν ραντεβού στο οποίο μαθαίνω όλα αυτά που σε απασχολούν. Ανάλογα με τις ανάγκες σου κλείνουμε το πακέτο των online συνεδριών που χρειάζεσαι.

Συνεδρίες

Μετά από έρευνα για τον τομέα που δραστηριοποιείσαι και τις ανάγκες σου ξεκινάμε τις συνεδρίες στις οποίες συμμετέχεις ενεργά.

Απολογισμός

Στο τέλος των συνεδριών κάνουμε έναν απολογισμό, αποφασίζουμε πώς θα συνεχίσεις την online πορεία σου & αν θα χρειαστείς περαιτέρω υποστήριξη.
🤔Πώς λειτουργεί το Be More Successful;

🙂Το Be More Successful είναι η υπηρεσία μου με συνεδρίες για brand consulting. Μέσα από αυτές ανακαλύπτεις σταδιακά τον εαυτό σου, βρίσκουμε μαζί το κοινό σου, καθορίζουμε το positioning και την προσωπικότητα του brand σου!

😉Επίσης, ξεκαθαρίζουμε τα βασικά μηνύματα σου, το brand storytelling και το brand voice σου. Έτσι, στο τέλος αυτού του ταξιδιού, έχουμε δημιουργήσει ένα πανίσχυρο brand που έχει όσα χρειάζεται για να προσελκύσει πελάτες. 

😃Έπειτα εφαρμόζουμε όλα τα παραπάνω στην πράξη! 

😉Αν θέλεις να δημιουργήσεις σήμερα το δικό σου ισχυρό brand, στείλε μου μήνυμα! 

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση
#επιτυχια
#αναπτυξη
#θεσσαλονικη
#Αθήνα
#greekbrand
#συμβουλες
#επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas
#brandvoice #bemoresuccessful
🤔Πώς λειτουργεί το Be More Successful; 🙂Το Be More Successful είναι η υπηρεσία μου με συνεδρίες για brand consulting. Μέσα από αυτές ανακαλύπτεις σταδιακά τον εαυτό σου, βρίσκουμε μαζί το κοινό σου, καθορίζουμε το positioning και την προσωπικότητα του brand σου! 😉Επίσης, ξεκαθαρίζουμε τα βασικά μηνύματα σου, το brand storytelling και το brand voice σου. Έτσι, στο τέλος αυτού του ταξιδιού, έχουμε δημιουργήσει ένα πανίσχυρο brand που έχει όσα χρειάζεται για να προσελκύσει πελάτες. 😃Έπειτα εφαρμόζουμε όλα τα παραπάνω στην πράξη! 😉Αν θέλεις να δημιουργήσεις σήμερα το δικό σου ισχυρό brand, στείλε μου μήνυμα! #lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #brandvoice #bemoresuccessful
38 λεπτά πριν
View on Instagram |
1/3
💪Reminder: I CAN DO THIS!

😁Όποιο κι αν είναι το όνειρό σου, μπορείς να τα καταφέρεις! 

😉Μην τα παρατάς, κράτα στο μυαλό σου το στόχο σου και θα πετύχεις!

🥰Αν δυσκολεύεσαι, υπάρχουν τόσοι επαγγελματίες για να σε καθοδηγήσουν και να σε στηρίξουν. 

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση
#επιτυχια
#αναπτυξη
#θεσσαλονικη
#Αθήνα
#greekbrand
#συμβουλες
#επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas
#brandvoice #icandothis💪
💪Reminder: I CAN DO THIS! 😁Όποιο κι αν είναι το όνειρό σου, μπορείς να τα καταφέρεις! 😉Μην τα παρατάς, κράτα στο μυαλό σου το στόχο σου και θα πετύχεις! 🥰Αν δυσκολεύεσαι, υπάρχουν τόσοι επαγγελματίες για να σε καθοδηγήσουν και να σε στηρίξουν. #lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #brandvoice #icandothis💪
2 ημέρες πριν
View on Instagram |
2/3
🤯"Τι θα σκεφτεί ο κόσμος;"

🤔Το 90% των πελατών μου στο consulting έχουν ένα κοινό θέμα: πώς θα "εκτεθούν" στα social και "τι θα πει ο κόσμος". Πώς θα τους σχολιάσουν οι συγγενείς, οι γνωστοί, οι φίλοι. 

🤷‍♀️Ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει. ΠΑΝΤΑ. Και πολλές φορές είναι κάτι αρνητικό. 

🥰Σταματήστε να ακούτε τις φωνές γύρω σας και αρχίστε να ακούτε τη φωνή μέσα σας. Ο πιο μεγάλος σας fan πρέπει να είστε εσείς οι ίδιοι. 

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση
#επιτυχια
#αναπτυξη
#θεσσαλονικη
#Αθήνα
#greekbrand
#συμβουλες
#επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas
#brandvoice #believeinyourself❤️
🤯"Τι θα σκεφτεί ο κόσμος;" 🤔Το 90% των πελατών μου στο consulting έχουν ένα κοινό θέμα: πώς θα "εκτεθούν" στα social και "τι θα πει ο κόσμος". Πώς θα τους σχολιάσουν οι συγγενείς, οι γνωστοί, οι φίλοι. 🤷‍♀️Ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει. ΠΑΝΤΑ. Και πολλές φορές είναι κάτι αρνητικό. 🥰Σταματήστε να ακούτε τις φωνές γύρω σας και αρχίστε να ακούτε τη φωνή μέσα σας. Ο πιο μεγάλος σας fan πρέπει να είστε εσείς οι ίδιοι. #lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #brandvoice #believeinyourself❤️
5 ημέρες πριν
View on Instagram |
3/3
© BeMore. All rights reserved. With ♡ weboptions.