Skip to main content
ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΣ ONLINE

XTIZONTΑΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ PERSONAL BRAND.

Είναι η ευκαιρία σου να επικοινωνήσεις τη δική σου μοναδική αλήθεια. Με έναν ελκυστικό και ξεκάθαρο τρόπο ώστε το κοινό σου να κατανοήσει τα οφέλη που θα λάβει με τη συνεργασία σας

ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΑ ΕΞΗΣ;

Αν ξεκινάς τώρα

 • Ο online κόσμος σου φαίνεται πολύπλοκος, νιώθεις ότι όλοι οι υπόλοιποι εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς, ενώ το δικό σου brand έχει «μείνει πίσω».

 • Δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις την online παρουσία σου. Γνωρίζεις ότι έχεις πολλά να προσφέρεις αλλά δεν ξέρεις ακριβώς σε ποιον και με ποιο τρόπο

Αν ήδη δραστηριοποιείσαι online

 • Οι στρατηγικές που ακολουθείς δεν φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα και το κοινό σου δεν ανταποκρίνεται όπως θα ήθελες. Δυσκολεύεσαι να συνδεθείς μαζί τους.

 • Δραστηριοποιείσαι ήδη online αλλά νιώθεις «κολλημένη». Δεν ξέρεις τι ακριβώς φταίει και δεν έχεις την ανάπτυξη που θέλεις και αξίζεις.

 • Επιθυμείς να κάνεις τόσα πολλά. Έχεις πολλές ιδέες, γνώσεις, υλικό αλλά δεν ξέρεις πώς να τα πραγματοποιήσεις.

ΣΕ ΑΚΟΥΩ & ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

Όλα τα θέματα που αντιμετωπίζεις θα ξεκαθαρίσουν και θα είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς όταν κατανοήσεις σε βάθος το brand σου, το κοινό και το βασικό σου μήνυμα. Καμία στρατηγική δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει αν δεν ισχυροποιήσεις τα θεμέλια της επιχείρησής σου.

Σε ένα σύνθετο και θορυβώδες ψηφιακό περιβάλλον, όπου χιλιάδες μηνύματα από πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις μπλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν σύγχυση, είναι σημαντικό να μπορείς να αρθρώσεις με σαφήνεια ποια είσαι, τι προσφέρεις και τι σε καθιστά μοναδική. Το personal branding δεν επιδέχεται μια «one fits all» προσέγγιση. Θέλει προσωποποιημένη στόχευση και προκύπτει από τις ιδιαιτερότητες του και τα δυνατά σημεία κάθε επαγγελματία.


ΈΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ

ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ

Μαζί μπορούμε να

 • Βρούμε τα δυνατά σου σημεία αλλά και τις αδυναμίες σου και να τα μετατρέψουμε σε ευκαιρίες
 • Ανακαλύψουμε το όραμα, τις αξίες και το δικό σου μοναδικό «ΓΙΑΤΙ» που θα ωθήσουν το κοινό να συνδεθεί μαζί σου
 • Ορίσουμε το κοινό σου και ποιο μήνυμα θα του απευθύνεις για να σε «ακούσει» και να μετατραπεί σε πιστό πελάτη
 • Καταγράψουμε την προσφορά σου μέσα από την οποία θα δώσεις το κοινό σου μια υπόσχεση μεταμόρφωσης
 • Αναλύσουμε όλα τα στοιχεία που καθορίζουν την ιστορία του brand σου έτσι ώστε να αναπτυχθείς μέσα από το πιο αποδοτικό storytelling

Στο τέλος του ταξιδιού μας θα έχεις δημιουργήσει ένα ισχυρό brand και ένα ξεκάθαρο μήνυμα που θα απευθύνεις στο σωστό κοινό.

Testimonials

 • “Για εμένα είναι μοναδική σε αυτό που κάνει και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που την γνώρισα”

  Με την μέθοδο της με βοήθησε να βρω το niche μου και πως να ξεκινήσω αυτό το νέο ταξίδι στο coaching ως επαγγελματίας. Η προσέγγισή της είναι to the point, δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας και θέλει πραγματικά να σε φροντίσει, όπως θα έκανε κάποιος που νοιάζεται πραγματικά για σένα, να εξελιχθείς, να προοδεύσεις. Επίσης, μέσα από την μέθοδό της έμαθα καινούργια πράγματα και μου έδωσε πολλές νέες ιδέες. Λώρα σε ευχαριστώ!

  Κούστα Βασιλική Life & Business Coach

 • “Χαίρομαι που ακολούθησα το ένστικτό μου και συνεργάστηκα με την Λώρα”

  Χαίρομαι που ακολούθησα το ένστικτό μου και συνεργάστηκα με την Λώρα, γιατί αυτό που με τράβηξε σε εκείνη ήταν η αμεσότητα και η απλότητα της και ταυτόχρονα ο επαγγελματισμός που αποπνέει. Μέσα από τις συνεδρίες Consulting μου έδωσε αυτό που χρειαζόμουν και στόχευα και όχι απλά ‘τυποποιημένες’ συμβουλές. Χάρη στις εξειδικευμένες της γνώσεις και την μεταδοτικότητά της με έκανε να αντιληφθώ πράγματα και έννοιες, που για μένα ήταν άγνωστα έως τότε, με τον πιο εύκολα τρόπο. Εάν λοιπόν ψάχνεις ακόμα να βρεις το δυνατό σου σημείο & το ταλέντο σου, αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις & να συνδεθείς με το κοινό σου, τότε η Λώρα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι ! Λώρα μου, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου !

  Σούζη Καραμαγκιόλη Empowerment & NLP Coach

  H διαδικασία

  ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

  Πρώτη Επαφή

  Κλείνουμε ένα δωρεάν ραντεβού στο οποίο μαθαίνω όλα αυτά που σε απασχολούν. Ανάλογα με τις ανάγκες σου κλείνουμε το πακέτο των online συνεδριών που χρειάζεσαι.

  Συνεδρίες

  Μετά από έρευνα για τον τομέα που δραστηριοποιείσαι και τις ανάγκες σου ξεκινάμε τις συνεδρίες στις οποίες συμμετέχεις ενεργά.

  Απολογισμός

  Στο τέλος των συνεδριών κάνουμε έναν απολογισμό, αποφασίζουμε πώς θα συνεχίσεις την online πορεία σου & αν θα χρειαστείς περαιτέρω υποστήριξη.
  🤔Θέλεις το κοινό σου να ξεχωρίζει την προσωπικότητα του brand σου;

✅Για να τελειοποιήσεις την εικόνα του brand σου στα social media ώστε ο χρήστης να το αντιλαμβάνεται ως μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα θα χρειαστεί να προσέξεις:

⭐τα γραφικά σου

⭐τα κείμενά σου

⭐ το ύφος σου

⭐ το μήνυμά σου

🥰 Σου φαίνονται βουνό; Η Be More Team είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Στείλε μας μήνυμα!

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas
  🤔Θέλεις το κοινό σου να ξεχωρίζει την προσωπικότητα του brand σου; ✅Για να τελειοποιήσεις την εικόνα του brand σου στα social media ώστε ο χρήστης να το αντιλαμβάνεται ως μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα θα χρειαστεί να προσέξεις: ⭐τα γραφικά σου ⭐τα κείμενά σου ⭐ το ύφος σου ⭐ το μήνυμά σου 🥰 Σου φαίνονται βουνό; Η Be More Team είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Στείλε μας μήνυμα! #lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas
  1 ημέρα ago
  View on Instagram |
  1/3
  🤔 Λογική & Ευαισθησία: Γιατί κάποιος αγοράζει από εσένα;

Οι άνθρωποι αγοράζουν προϊόντα/υπηρεσίες σύμφωνα με δύο στοιχεία:

-τη λογική

-τα συναισθήματα

📌 Το κοινό που σε αξιολογεί με λογικά κριτήρια, θα υπολογίσει τα υπέρ και τα κατά, θα διαβάσει αξιολογήσεις, θα σκεφτεί ώρες ατελείωτες αν όντως χρειάζεται αυτό που πουλάς και αν αξίζει να αγοράσει από εσένα.

📌 Από την άλλη, οι πιο ευαίσθητοι καταναλωτές κάνουν αγορές με βάση το ένστικτό τους. Αν το brand σου έχει ωραία vibes, κερδίζεις. Αν οι υπηρεσίες σου τους υπόσχονται μια συγκλονιστική εμπειρία, κερδίζεις. Αν τα προϊόντα σου τους προκαλούν συναισθήματα, κερδίζεις.

Σε κάθε περίπτωση το κοινό σου θα πρέπει να σε εμπιστευτεί για να αγοράσει από εσένα και εσύ οφείλεις να διατηρήσεις την εμπιστοσύνη του, τηρώντας τις υποσχέσεις που έδωσες.

🤔 Σε ποια κατηγορία ανήκει το brand σου;
Αν πιστεύεις ότι μία από τις 2 είναι το αδύναμό σου σημείο, στείλε μου μήνυμα για να την δουλέψουμε παρέα!

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική
#συμβουλευτικη #branding #brandstrategist
#brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign
#brandingstrategy #digitalbranding #logobranding
#personalbrandingonline #personalbrandingconsultant
#επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness
#μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη
#Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις
#onlinebusinesstips #storytelling
  🤔 Λογική & Ευαισθησία: Γιατί κάποιος αγοράζει από εσένα; Οι άνθρωποι αγοράζουν προϊόντα/υπηρεσίες σύμφωνα με δύο στοιχεία: -τη λογική -τα συναισθήματα 📌 Το κοινό που σε αξιολογεί με λογικά κριτήρια, θα υπολογίσει τα υπέρ και τα κατά, θα διαβάσει αξιολογήσεις, θα σκεφτεί ώρες ατελείωτες αν όντως χρειάζεται αυτό που πουλάς και αν αξίζει να αγοράσει από εσένα. 📌 Από την άλλη, οι πιο ευαίσθητοι καταναλωτές κάνουν αγορές με βάση το ένστικτό τους. Αν το brand σου έχει ωραία vibes, κερδίζεις. Αν οι υπηρεσίες σου τους υπόσχονται μια συγκλονιστική εμπειρία, κερδίζεις. Αν τα προϊόντα σου τους προκαλούν συναισθήματα, κερδίζεις. Σε κάθε περίπτωση το κοινό σου θα πρέπει να σε εμπιστευτεί για να αγοράσει από εσένα και εσύ οφείλεις να διατηρήσεις την εμπιστοσύνη του, τηρώντας τις υποσχέσεις που έδωσες. 🤔 Σε ποια κατηγορία ανήκει το brand σου; Αν πιστεύεις ότι μία από τις 2 είναι το αδύναμό σου σημείο, στείλε μου μήνυμα για να την δουλέψουμε παρέα! #lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #storytelling
  2 ημέρες ago
  View on Instagram |
  2/3
  😀 Καλοκαιράκι, χαλάρωση…γιατί όχι και λίγη εξάσκηση στο copywriting;

Πάρε έμπνευση από τα πιο καλοκαιρινά emojis 🚗🗺️🌴🌊🐚🏄‍♀️🍍🍹📸🌞🎉🏖️ και γράψε μία ιστορία (ακολουθώντας τη σειρά των emojis) που θα δημιουργήσει συναισθήματα και θα ταξιδέψει το κοινό σου!

Ένα όμορφο, σύντομο, καλοκαιρινό storytelling!

🤩 Ανυπομονώ να τις λάβω όλες στο email μου, να τις διαβάσω και να δώσω feedback!
📨 info@bemore.gr

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική
#συμβουλευτικη #branding #brandstrategist
#brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign
#brandingstrategy #digitalbranding #logobranding
#personalbrandingonline #personalbrandingconsultant
#επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness
#μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη
#Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις
#onlinebusinesstips #storytelling
  😀 Καλοκαιράκι, χαλάρωση…γιατί όχι και λίγη εξάσκηση στο copywriting; Πάρε έμπνευση από τα πιο καλοκαιρινά emojis 🚗🗺️🌴🌊🐚🏄‍♀️🍍🍹📸🌞🎉🏖️ και γράψε μία ιστορία (ακολουθώντας τη σειρά των emojis) που θα δημιουργήσει συναισθήματα και θα ταξιδέψει το κοινό σου! Ένα όμορφο, σύντομο, καλοκαιρινό storytelling! 🤩 Ανυπομονώ να τις λάβω όλες στο email μου, να τις διαβάσω και να δώσω feedback! 📨 info@bemore.gr #lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #storytelling
  5 ημέρες ago
  View on Instagram |
  3/3