ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Η ομάδα της Be More θα είναι δίπλα στο brand σου εφαρμόζοντας συγκεκριμένες στρατηγικές που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν να αυξήσεις την αναγνωρισιμότητά σου, να προσεγγίσεις περισσότερα άτομα και να «χτίσεις» σχέσεις με το κοινό σου.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;

 • Προσπαθείς να μείνεις συνεπής στα social media αλλά είναι αδύνατο με όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις. Έχεις το όραμα, τις ιδέες και το εκπληκτικό περιεχόμενο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι υποστήριξη για να το βγάλεις «εκεί έξω» στον online κόσμο.

 • Δεν θέλεις πλέον να αφιερώνεις χρόνο στη δημιουργία της social media στρατηγικής αλλά να διαθέτεις αυτόν τον πολύτιμο χρόνο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου στον off line κόσμο. Νιώθεις ότι χρειάζεσαι μία ομάδα που μπορείς να εμπιστευτείς για να προχωρήσεις.

 • Έχεις όλα όσα χρειάζονται για να προσεγγίσεις το κοινό σου αλλά δεν έχεις τη γνώση να το πραγματοποιήσεις μέσα από τα social media. Θέλεις να ξεκινήσεις αλλά γνωρίζεις ότι πρέπει να γίνει σωστά και μεθοδικά.

 • Θέλεις να συνδυάσεις τα social media με άλλες στρατηγικές που μπορούν να αυξήσουν το κοινό σου και να ενισχύσουν το brand σου και να αυξήσουν τις πωλήσεις της επιχείρησής σου αλλά χρειάζεσαι την κατάλληλη υποστήριξη

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ BE MORE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Σήμερα που όλοι μιλούν για digital marketing, το σημαντικότερο είναι να το αξιοποιήσεις στην πράξη με τον αποδοτικότερο τρόπο. Να κατανοήσεις τη δυναμική του και να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου προσφέρει στο έπακρο.

Στη BeMore μπορούμε να σε βοηθήσουμε να βρεις το κοινό σου και να συνδεθείς μαζί του, να κάνεις ξεκάθαρες τις υπηρεσίες σου, να επικοινωνήσεις το σωστό μήνυμα με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Και βέβαια να αναπτύξεις τις κατάλληλες online στρατηγικές για να πετύχεις τον απώτερο στόχο κάθε ενέργειας marketing: να αυξήσεις τις πωλήσεις σου.

Testimonial

Μία συνεργασία ποιοτική και πολύπλευρη

Ευχαριστώ πολύ την κυρία Χασάπογλου για την ποιοτική και πολύπλευρη συνδρομή της στη δημιουργία και προβολή της ιστοσελίδας freetoconnect.gr Μαζί με την ομάδα της αντιλήφθηκαν γρήγορα, το περιεχόμενο, το ύφος και γενικά το ζητούμενο σε αυτό το εγχείρημα και η βοήθειά της ξεπέρασε τα όρια της απλής κειμενογράφησης (που αρχικά ζήτησα), καθώς είχε γνώσεις και σε παράπλευρες εργασίες όπως σχεδιασμός λογότυπου, εγγράφων, θεμάτων ασφαλείας και κυρίως διαδικτυακού marketing. Η συνεργασία μαζί της και με όλη την ομάδα της Be More με καθοδήγησε με επιτυχία και στη συνέχεια, στην ανάπτυξη της αντίστοιχης σελίδας στα social media αλλά και της online προώθησής της με στοχευμένες διαφημίσεις.

– Γιώργος Μ. Owner freetoconnect.gr

Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε

Διαχείριση social media

Δημιουργούμε περιεχόμενο που στοχεύει στον ιδανικό σου πελάτη και εκφράζει τη μοναδική «φωνή» του brand σου. Διαφημίζουμε τις υπηρεσίες σου στα social media ώστε να προσελκύσεις μεγαλύτερο μέρος του κοινού σου με τον πιο αποδοτικό τρόπο

Ε mail marketing

Σε υποστηρίζουμε στη διαδικασία δημιουργίας ενός πιστού κοινού στην email marketing πλατφόρμα σου. Τροφοδοτούμε το κοινό αυτό με περιεχόμενο που θα ενισχύσει την πιστότητά του και θα το οδηγήσει στην «αγορά» των υπηρεσιών σου

Δημιουργία Website

Ενισχύουμε την εμπειρία του χρήστη μέσα από μοναδικές και λειτουργικές ιστοσελίδες που είναι απόλυτα εναρμονισμένες με το brand σου.
Συγχρόνως τις εμπλουτίζουμε με τα
πιο σωστά και αποδοτικά κείμενα που δώσουν αξία στο κοινό σου
 • Η υποστήριξη που χρειαζόμασταν για την ανάπτυξη των brand μας!

  Συνεργαστήκαμε με τη Λώρα και την ομάδα της Be More για τη δημιουργία των websites μας αλλά και των social media καναλιών μας, ώστε να καταφέρουμε να αποκτήσουμε μία επαγγελματική, συνεπή και αποδοτική online παρουσία. Τελικά, μέσα από την απόλυτα επαγγελματική και δημιουργική δουλειά τους μας ώθησαν να σκεφτούμε τη συνολική marketing στρατηγική μας. Αυτή η υποστήριξη ήταν πολύτιμη για την προβολή και την ανάπτυξη των brand μας.

  Marketing team of Airbnbmanager.gr / telecommarket.gr / Telecom Offers

 • Μία δημιουργική ομάδα, πάντα δίπλα μας!

  H ομάδα της Βe Μore είναι δίπλα στη metaphrastic με περιεχόμενο που εκφράζει τις αξίες και το όραμα του brand μας. Μας καθοδηγεί πάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό ώστε να πετύχουμε τους στόχους και να προσελκύσουμε το κοινό μας. Συστήνω την Be More ανεπιφύλακτα!

  Χριστίνα Βαρλάμη Owner metaphrastic.gr

 • Όσα χρειαζόμασταν και ακόμη παραπάνω για το website μας!

  Χρειαζόμασταν ένα «καθαρό» και “to the point” website για την εξαγωγική μας εταιρία “expods” και το χρειαζόμασταν άμεσα. Η ομάδα της Be More κατάφερε να μας ικανοποιήσει πλήρως, παρέχοντάς μας ένα λειτουργικό, όμορφο website προσαρμοσμένο στις ανάγκες μας. Ανέλαβαν το κείμενο, τις φωτογραφίες και όλο το υλικό χωρίς να χρειαστεί να παρέμβουμε στο ελάχιστο και το παρέδωσαν στο σφιχτό χρονοδιάγραμμα που είχαμε ορίσει. H συνεργασία μας ήταν άψογη και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

  Γιώργος Φαρμάκης Co Founder of expods.eu

 • Προσεγμένη δουλειά και αποδοτική συνεργασία

  Η συνεργασία μας με την Λώρα και την ομάδα της είναι ό,τι χρειαζόταν η Cooee για να επικοινωνήσει με το κοινό της την ποιότητα, το service και όλα τα δυνατά της σημεία. Πάντα συνεπείς και δημιουργικοί «έβαλαν σε τάξη» τα social media μας και κατάφεραν με στοχευμένες διαφημίσεις να προσελκύσουν περισσότερο κοινό στο eshop μας και να αυξήσουν τις πωλήσεις!

  Cooee team

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ;

Κλείσε μία δωρεάν συνεδρία με την ομάδα της Be More
🤓Τι μπορεί να μας διδάξει το brand του Άγιου Βασίλη; (pt. 4)

🗓️22 μέρες μέχρι την Πρωτοχρονιά και ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που μας δίνει ο Άγιος Βασίλης είναι ότι αν θέλεις ένα επιτυχημένο brand χρειάζεσαι μια υπέροχη ομάδα! 

⭐Τα ξωτικά και οι τάρανδοι του Άγιου είναι πάντα εκεί για να σώσουν τη μέρα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και ο πυρετός των γιορτών είναι στα ύψη. 

📌Εσύ έχεις κάποιον να φροντίζει το brand σου; 

📌Να σου δώσει έμπνευση όταν ξεμένεις από ιδέες; 

📌Να διατηρήσει τη φήμη σου στον online κόσμο; 

📌Να σε βοηθήσει όταν οι υποχρεώσεις σε πνίγουν;

🤩Ακολούθησε το παράδειγμα του Άγιου Βασίλη και απόκτησε τη δική σου θαυματουργή ομάδα! 

😁Έλα ξανά την επόμενη εβδομάδα για το 5ο μάθημα branding! 

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #santaclaus #xmas2022
🤓Τι μπορεί να μας διδάξει το brand του Άγιου Βασίλη; (pt. 4) 🗓️22 μέρες μέχρι την Πρωτοχρονιά και ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που μας δίνει ο Άγιος Βασίλης είναι ότι αν θέλεις ένα επιτυχημένο brand χρειάζεσαι μια υπέροχη ομάδα! ⭐Τα ξωτικά και οι τάρανδοι του Άγιου είναι πάντα εκεί για να σώσουν τη μέρα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και ο πυρετός των γιορτών είναι στα ύψη. 📌Εσύ έχεις κάποιον να φροντίζει το brand σου; 📌Να σου δώσει έμπνευση όταν ξεμένεις από ιδέες; 📌Να διατηρήσει τη φήμη σου στον online κόσμο; 📌Να σε βοηθήσει όταν οι υποχρεώσεις σε πνίγουν; 🤩Ακολούθησε το παράδειγμα του Άγιου Βασίλη και απόκτησε τη δική σου θαυματουργή ομάδα! 😁Έλα ξανά την επόμενη εβδομάδα για το 5ο μάθημα branding! #lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #santaclaus #xmas2022
14 ώρες πριν
View on Instagram |
1/3
🤓Τι μπορεί να μας διδάξει το brand του Άγιου Βασίλη; (pt. 3)

🎄23 μέρες για να υποδεχτούμε το 2023 και το τρίτο μάθημα που έχεις να μάθεις από τον Άγιο Βασίλη είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του brand του!

😉Όλοι γνωρίζουν το “Ποιος είναι” και “Τι κάνει” χωρίς καμία αμφιβολία: αν είσαι καλό παιδί παίρνεις δώρο, αν όχι... προσπάθησε του χρόνου

📌Τόσο άμεσο θα πρέπει να είναι και το μήνυμα του δικού σου brand για να σε εμπιστεύονται και να σε συστήνουν αλλού οι πελάτες σου. 

Με αυτόν τον τρόπο:

👉το κοινό γνωρίζει ακριβώς τι μπορείς να του προσφέρεις χωρίς να μπερδέυεται 

👉είναι πιο εύκολο για εσένα να θέσεις όρια και να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η στο αντικείμενο που αγαπάς

🤩Έλα ξανά αύριο για άλλο ένα μάθημα με άρωμα Χριστουγέννων! 

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #santaclaus #xmas2022
🤓Τι μπορεί να μας διδάξει το brand του Άγιου Βασίλη; (pt. 3) 🎄23 μέρες για να υποδεχτούμε το 2023 και το τρίτο μάθημα που έχεις να μάθεις από τον Άγιο Βασίλη είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του brand του! 😉Όλοι γνωρίζουν το “Ποιος είναι” και “Τι κάνει” χωρίς καμία αμφιβολία: αν είσαι καλό παιδί παίρνεις δώρο, αν όχι... προσπάθησε του χρόνου 📌Τόσο άμεσο θα πρέπει να είναι και το μήνυμα του δικού σου brand για να σε εμπιστεύονται και να σε συστήνουν αλλού οι πελάτες σου. Με αυτόν τον τρόπο: 👉το κοινό γνωρίζει ακριβώς τι μπορείς να του προσφέρεις χωρίς να μπερδέυεται 👉είναι πιο εύκολο για εσένα να θέσεις όρια και να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η στο αντικείμενο που αγαπάς 🤩Έλα ξανά αύριο για άλλο ένα μάθημα με άρωμα Χριστουγέννων! #lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #santaclaus #xmas2022
2 ημέρες πριν
View on Instagram |
2/3
😃Όταν η @marinawrites_ ζήτησε τη βοήθειά μου για να ενδυναμώσει το brand της ήξερα ότι η συνεργασία μας θα ήταν ιδιαίτερη. Έχουμε δουλέψει στο παρελθόν μαζί και η σχέση μας είναι ξεχωριστή. 

❤️Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη Μαρίνα μου και για τα όσα μοιραστήκαμε! Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις, το ξέρεις ότι είσαι εκπληκτική! 

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #clientstestimonial
😃Όταν η @marinawrites_ ζήτησε τη βοήθειά μου για να ενδυναμώσει το brand της ήξερα ότι η συνεργασία μας θα ήταν ιδιαίτερη. Έχουμε δουλέψει στο παρελθόν μαζί και η σχέση μας είναι ξεχωριστή. 

❤️Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη Μαρίνα μου και για τα όσα μοιραστήκαμε! Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις, το ξέρεις ότι είσαι εκπληκτική! 

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #clientstestimonial
😃Όταν η @marinawrites_ ζήτησε τη βοήθειά μου για να ενδυναμώσει το brand της ήξερα ότι η συνεργασία μας θα ήταν ιδιαίτερη. Έχουμε δουλέψει στο παρελθόν μαζί και η σχέση μας είναι ξεχωριστή. 

❤️Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη Μαρίνα μου και για τα όσα μοιραστήκαμε! Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις, το ξέρεις ότι είσαι εκπληκτική! 

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #clientstestimonial
😃Όταν η @marinawrites_ ζήτησε τη βοήθειά μου για να ενδυναμώσει το brand της ήξερα ότι η συνεργασία μας θα ήταν ιδιαίτερη. Έχουμε δουλέψει στο παρελθόν μαζί και η σχέση μας είναι ξεχωριστή. 

❤️Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη Μαρίνα μου και για τα όσα μοιραστήκαμε! Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις, το ξέρεις ότι είσαι εκπληκτική! 

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #clientstestimonial
😃Όταν η @marinawrites_ ζήτησε τη βοήθειά μου για να ενδυναμώσει το brand της ήξερα ότι η συνεργασία μας θα ήταν ιδιαίτερη. Έχουμε δουλέψει στο παρελθόν μαζί και η σχέση μας είναι ξεχωριστή. 

❤️Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη Μαρίνα μου και για τα όσα μοιραστήκαμε! Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις, το ξέρεις ότι είσαι εκπληκτική! 

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #clientstestimonial
😃Όταν η @marinawrites_ ζήτησε τη βοήθειά μου για να ενδυναμώσει το brand της ήξερα ότι η συνεργασία μας θα ήταν ιδιαίτερη. Έχουμε δουλέψει στο παρελθόν μαζί και η σχέση μας είναι ξεχωριστή. ❤️Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη Μαρίνα μου και για τα όσα μοιραστήκαμε! Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις, το ξέρεις ότι είσαι εκπληκτική! #lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas #clientstestimonial
3 ημέρες πριν
View on Instagram |
3/3
© BeMore. All rights reserved. With ♡ weboptions.