ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ

Γράφοντας έρχεται η όρεξη. Για περιεχόμενο. Με άλλα λόγια, content writer γίνεσαι, δεν γεννιέσαι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τον κατάλληλο σύμβουλο που θα σε βοηθήσει να γράφεις σωστά και αποδοτικά.
ΈΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ

ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ

Μαζί μπορούμε να

 • Βρούμε τη μοναδική «φωνή» του brand σου και να προσαρμόσουμε τα κείμενά σου σε αυτή
 • Εξετάσουμε τα κείμενα των posts, των newsletters αλλά και των email σου ώστε να τα κάνουμε πιο αποδοτικά
 • Να μελετήσουμε τα content pillars (τα θέματα) που αναπτύσσεις online και να δούμε αν είναι τα κατάλληλα για το κοινό σου
 • Να δημιουργήσουμε τη δική σου μοναδική content writing στρατηγική για τα social media
 • Διενεργήσουμε ένα website & landing page audit και να βελτιώσουμε τα κείμενα ή να δημιουργήσουμε καινούρια. Συγχρόνως θα εξετάσουμε και την εμπειρία του χρήστη
 • Πάμε τις γνώσεις σου ένα βήμα παραπάνω με μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις

Μαζί μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά της συγγραφής περιεχομένου και να ανοίξουμε νέους συναρπαστικούς δρόμους στην επικοινωνία με υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες.

Testimonials

 • Η πρώτη φορά που μπόρεσα να εμπιστευτώ κάποιον ειδικό για τα κείμενα μου

  «…το αντικείμενο μου είναι καθαρά γλωσσολογικό και ακόμα και ένα κόμμα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ως τώρα δυσκολευόμουν να βρω επαγγελματίες που να μπορούν να κατανοήσουν τί κάνω και πόσο σημαντική είναι η γλώσσα για αυτό! Με τη Λώρα δέσαμε άμεσα ως ομάδα και ήταν η πρώτη φορά που μπόρεσα να εμπιστευτώ κάποιον ειδικό για τα κείμενα μου τα οποία τα έχω σαν παιδιά μου! Με βοήθησε με καίριες παρεμβάσεις να απλοποιήσω ένα πολύ μεγάλο όγκο κειμένου σε 3 δομημένες Landing Pages και πάνω από όλα να κατανοήσω ακόμα πιο βαθιά κάποια κομμάτια της υπηρεσίας μου που ήταν χαμένα στη λεπτομέρεια, ενώ όχι μόνο δεν χάθηκε η ουσία των κειμένων, όπως φοβόμουν αρχικά, αλλά ενισχύθηκε περισσότερο! Ως άνθρωπος βίωσα φροντίδα για εμένα, την υπηρεσία και το περιεχόμενο που εμπιστεύτηκα στη Λώρα και σίγουρα αυτή η συνεργασία θα μακροημερεύσει!
  Σε ευχαριστώ πολύ Λώρα!»

  Panagiotis Barbarigos Behavioral Strategist – NLP Coach

 • Τελικά γράφω καλά!

  Mε τη πολύτιμη βοήθεια της Λώρας βγήκε στην επιφάνεια μια πλευρά μου, που για πολλά χρόνια λειτουργούσε σαν περιοριστική πεποίθηση, τύπου “Εγώ δεν γράφω καλά. Αλλά, από το πρώτο κιόλας μάθημα, με τις συμβουλές σου και τις στοχευμένες παρατηρήσεις σου, με ξεκλείδωσες για τα καλά! Και δεν φτάνει μόνο αυτό, το απολαμβάνω κιόλας!!!! Μετά το πέρας της εκπαίδευσής μας νιώθω σίγουρη, τολμηρή και ευγνώμων!
  Thank you

  Ρεγγίνα Ντούβαλη, Virtual Assistant

ΜΠΕΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ CONTENT WRITERS

Για να παίρνεις πολύτιμες συμβουλές και να έρχεσαι σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου
© BeMore. | ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ.154525706000
All rights reserved. With ♡ weboptions.