ABOUT ME

Είμαι η Λώρα Χασάπογλου, digital marketing consultant και κειμενογράφος.

Εδώ και 20 χρόνια σχεδιάζω & υλοποιώ στρατηγικές marketing για πολλά δυναμικά brands σε όλη την Ελλάδα.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζομαι με personal brands και ειδικά με δημιουργικές και δυναμικές γυναίκες που επιθυμούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Τις βοηθάω να ανακαλύψουν τι τις κάνει μοναδικές και στη συνέχεια να απογειώσουν το brand τους.

Συγχρόνως δημιουργώ περιεχόμενο που αναδεικνύει τα δυνατά τους σημεία και μιλάει στη καρδιά του κοινού τους.

Το να εκπαιδεύω online professionals είναι η άλλη μεγάλη μου αγάπη.

Δημιουργώ σεμινάρια που περικλείουν όλη την εμπειρία των 20 ετών αλλά και την αγάπη μου για αυτό που κάνω. Μέσα από αυτές τις εκπαιδεύσεις βοηθάω freelancers και virtual assistants να αυξήσουν τις υπηρεσίες τους αλλά και επαγγελματίες να κατανοήσουν πώς να προωθούν την επιχείρησή τους και πώς να «μιλάνε» στο κοινό τους.

Το online περιβάλλον είναι απαιτητικό αλλά οραματίζομαι να το κάνω πιο απλό, πιο κατανοητό και το πιο σημαντικό…κερδοφόρο στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται.

Together we can BE MORE

Είμαστε ένα ευέλικτο και δυναμικό σχήμα επαγγελματιών της επικοινωνίας, που αξιοποιούμε την εμπειρία ετών, ενισχύοντάς την με τη φρεσκάδα της νέας εποχής.

Οι υπηρεσίες μας καθοδηγούνται από ιδέες. Ιδέες που γεννιούνται από την ευρηματική ένωση του marketing και της τεχνολογίας, για να συνθέσουν μια συμπαγή στρατηγική, που εμπνέεται από τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του ψηφιακού κόσμου και βρίσκει τρόπους να ξεχωρίσει από τον θόρυβο και να κάνει τη διαφορά.

Εκείνο που στα αλήθεια μας χαρακτηρίζει είναι η σχέση που χτίζουμε με τους επιχειρηματίες που μας εμπιστεύονται, μαζί σου. Επιθυμία μας είναι να σχετιστούμε ουσιαστικά με τις ανάγκες σου, να γνωρίσουμε σε βάθος τις ιδιαιτερότητες του δικού σου επιχειρηματικού project και να το βελτιώσουμε στην πράξη.

Στη BeMore πιστεύουμε ότι η επιτυχία είναι πάντα ζητούμενο, αλλά έρχεται μόνο όταν παύει να είναι αυτοσκοπός. Σε προσκαλούμε να μπεις σε αυτό το ταξίδι με ανοιχτά μάτια, ανήσυχο πνεύμα, θετική σκέψη· και να απολαύσεις κάθε λεπτό της δικής σου μοναδικής διαδρομής.

Οι αξίες μας

Οι αξίες της ομάδας μας καθοδηγούν τις δραστηριότητές μας, μας κατευθύνουν στη σωστή λήψη αποφάσεων και καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας αλλά και με τους πελάτες μας.
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
  • ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΕΣΜΕΥΣΗ
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  • ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Testimonial

“Μία δημιουργική ομάδα, πάντα δίπλα μας! ”

H ομάδα της Βe Μore είναι δίπλα στη metaphrastic με περιεχόμενο που εκφράζει τις αξίες και το όραμα του brand μας. Μας καθοδηγεί πάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό ώστε να πετύχουμε τους στόχους και να προσελκύσουμε το κοινό μας. Συστήνω την Be More ανεπιφύλακτα!

Χριστίνα Βαρλάμη Owner metaphrastic.gr

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ;

Κλείσε μία δωρεάν συνεδρία με την ομάδα της Be More
🧐Τι μήνυμα δίνεις στο κοινό σου; 

👉Όσα βγάζεις προς τα έξω ως brand επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα vibes που παίρνει το κοινό σου από εσένα και την επιχείρησή σου. Εσύ έχεις καθορίσει τα μηνύματα που περνάς στο κοινό σου; 

Πιστεύεις ότι είναι ξεκάθαρο για αυτούς:

⭐Ποια είναι η φιλοσοφία σου;

⭐Τι πιστεύεις ως brand;

⭐Τι προσφέρεις; 

⭐Ποια θα είναι η εμπειρία τους αν σε προτιμήσουν; 

⭐Πώς ξεχωρίζεις από τους άλλους; 

😊Αν απάντησες όχι σε κάποιο από αυτά, ήρθε η ώρα να σκεφτείς! Κι αν δυσκολεύεσαι να απαντήσεις, είμαι δίπλα σου για οποιαδήποτε απορία έχεις. 

😉Στείλε μου μήνυμα! 

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas
🧐Τι μήνυμα δίνεις στο κοινό σου; 👉Όσα βγάζεις προς τα έξω ως brand επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα vibes που παίρνει το κοινό σου από εσένα και την επιχείρησή σου. Εσύ έχεις καθορίσει τα μηνύματα που περνάς στο κοινό σου; Πιστεύεις ότι είναι ξεκάθαρο για αυτούς: ⭐Ποια είναι η φιλοσοφία σου; ⭐Τι πιστεύεις ως brand; ⭐Τι προσφέρεις; ⭐Ποια θα είναι η εμπειρία τους αν σε προτιμήσουν; ⭐Πώς ξεχωρίζεις από τους άλλους; 😊Αν απάντησες όχι σε κάποιο από αυτά, ήρθε η ώρα να σκεφτείς! Κι αν δυσκολεύεσαι να απαντήσεις, είμαι δίπλα σου για οποιαδήποτε απορία έχεις. 😉Στείλε μου μήνυμα! #lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas
10 ώρες πριν
View on Instagram |
1/3
🧐Γιατί το brand σου είναι μοναδικό; 

🙂Υπάρχουν 3 χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν τη μοναδικότητα του κάθε brand. Αν τα ξέρεις, τότε γνωρίζεις καλά το brand σου και μπράβο σου, διότι η αυτογνωσία είναι η βάση του τρόπου που θα επικοινωνείς με το κοινό σου.

😉Οι 3 λοιπόν λέξεις που χρειάζεται να αναλύσεις είναι: 

👉σκοπός: γιατί υπάρχει η επιχείρησή σου; Τι προσφέρει στο κοινό που δεν υπάρχει αλλού; 

👉αξίες: γιατί να διαλέξουν εσένα οι πελάτες; Τι κοινά έχετε; Πώς τους ταιριάζει το brand σου, δηλαδή σε τι συμφωνείτε; 

👉προσωπικότητα: πώς θα είναι η εμπειρία κάποιου που γίνεται πελάτης σου; Τι συμπεριφορά να περιμένει από εσένα (π.χ. είσαι αυστηρός/ή ή πιο fun); 

😉Όλα αυτά το κοινό σου τα αντιλαμβάνεται από τη φωνή του brand σου, τις λέξεις και το ύφος που χρησιμοποιείς, τα μηνύματα που του περνάς! 

😍Εσύ έχεις βρει τα δικά σου; Αν θέλεις να τα ανακαλύψουμε μαζί, στείλε μου μήνυμα! 

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas
🧐Γιατί το brand σου είναι μοναδικό; 🙂Υπάρχουν 3 χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν τη μοναδικότητα του κάθε brand. Αν τα ξέρεις, τότε γνωρίζεις καλά το brand σου και μπράβο σου, διότι η αυτογνωσία είναι η βάση του τρόπου που θα επικοινωνείς με το κοινό σου. 😉Οι 3 λοιπόν λέξεις που χρειάζεται να αναλύσεις είναι: 👉σκοπός: γιατί υπάρχει η επιχείρησή σου; Τι προσφέρει στο κοινό που δεν υπάρχει αλλού; 👉αξίες: γιατί να διαλέξουν εσένα οι πελάτες; Τι κοινά έχετε; Πώς τους ταιριάζει το brand σου, δηλαδή σε τι συμφωνείτε; 👉προσωπικότητα: πώς θα είναι η εμπειρία κάποιου που γίνεται πελάτης σου; Τι συμπεριφορά να περιμένει από εσένα (π.χ. είσαι αυστηρός/ή ή πιο fun); 😉Όλα αυτά το κοινό σου τα αντιλαμβάνεται από τη φωνή του brand σου, τις λέξεις και το ύφος που χρησιμοποιείς, τα μηνύματα που του περνάς! 😍Εσύ έχεις βρει τα δικά σου; Αν θέλεις να τα ανακαλύψουμε μαζί, στείλε μου μήνυμα! #lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas
1 ημέρα πριν
View on Instagram |
2/3
🤓Το website σου είναι μέρος του Brand σου και μάλιστα πολύ σημαντικό γιατί περιέχει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειάζεται ο χρήστης, αυξάνει το brand awareness και φυσικά -αν είναι κατάλληλα στημένο-, "πουλάει" τις υπηρεσίες σου. 

😉Το website σου θα πρέπει να είναι "ΕΣΥ" (αν είσαι personal brand) και να μεταδίδει τα ίδια συναισθήματα στο κοινό σου με εσένα. 

☝️Πριν δημιουργήσεις λοιπόν το website σου, σιγουρέψου ότι γνωρίζεις: 

👌το κοινό σου 

👌το όραμα σου

👌τα βασικά μηνύματα του brand σου
 
👌τον σκοπό του website 

👌την οπτική σου ταυτότητα

👌τι περιεχόμενο θέλεις να ανεβάζεις 

😁Τώρα είσαι έτοιμος/η για να ξεκινήσεις! 

🤩Αν χρειάζεσαι βοήθεια με κάποιο από τα παραπάνω, στείλε μου μήνυμα για να τα προσδιορίσουμε μαζί.

#lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas
🤓Το website σου είναι μέρος του Brand σου και μάλιστα πολύ σημαντικό γιατί περιέχει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειάζεται ο χρήστης, αυξάνει το brand awareness και φυσικά -αν είναι κατάλληλα στημένο-, "πουλάει" τις υπηρεσίες σου. 😉Το website σου θα πρέπει να είναι "ΕΣΥ" (αν είσαι personal brand) και να μεταδίδει τα ίδια συναισθήματα στο κοινό σου με εσένα. ☝️Πριν δημιουργήσεις λοιπόν το website σου, σιγουρέψου ότι γνωρίζεις: 👌το κοινό σου 👌το όραμα σου 👌τα βασικά μηνύματα του brand σου 👌τον σκοπό του website 👌την οπτική σου ταυτότητα 👌τι περιεχόμενο θέλεις να ανεβάζεις 😁Τώρα είσαι έτοιμος/η για να ξεκινήσεις! 🤩Αν χρειάζεσαι βοήθεια με κάποιο από τα παραπάνω, στείλε μου μήνυμα για να τα προσδιορίσουμε μαζί. #lorahasapoglou #bemoregr #συμβουλευτική #συμβουλευτικη #branding #brandstrategist #brandbuilding #επιχείρηση #yourbrand #branddesign #brandingstrategy #digitalbranding #logobranding #personalbrandingonline #personalbrandingconsultant #επιχειρηση #επιχειρηματικότητα #brandawareness #μικρηεπιχειρηση #επιτυχια #αναπτυξη #θεσσαλονικη #Αθήνα #greekbrand #συμβουλες #επιχειρησεις #onlinebusinesstips #onlinebusinessideas
2 ημέρες πριν
View on Instagram |
3/3
© BeMore. All rights reserved. With ♡ weboptions.